TRAINING PONY & PAARD

PONY OF PAAR IN TRAINING

Jouw pony of paard in training

Heb je een (talentvol) paard of pony welke je graag wil laten trainen en/of uitbrengen ? Dat kan bij Lindenschot Stables.

Te denken valt daarbij aan het verder opleiden van een dressuurpaard of pony, het rijden van een aanlegtest of IBOP of het uitbrengen op reguliere of jonge paarden-wedstrijden.

Qua training kun je bij ons alle kanten op. Werken aan de basis, het paard fysiek sterker maken, rijtechnisch of proefgericht verbeteren of werken aan het mentale stukje.

Ook begeleiden wij (nieuwe) combinaties. Heb jij zelf of misschien jouw zoon of dochter een pony of paard en kun je wel wat hulp gebruiken bij het doortrainen van jouw pony of paard maar zeker ook in het elkaar begrijpen en het worden van een super team? Dan helpen wij jullie graag op weg!

Jouw pony of paard komt bij ons op lokatie te staan in Vorden voor een vooraf besproken minimale periode. Deze periode en de invulling van de training en eventuele begeleiding wordt volledig afgestemd op jouw behoefte en het beoogde resultaat.

Wij houden jou wekelijks op de hoogte door middel van een digitaal dossier waarin wij de ontwikkeling rapporteren inclusief beeldmateriaal.

- Vanaf € 850* per maand - * prijzen zijn excl btw